Řešení vašeho bydlení i v těžké době

Řešení vašeho bydlení i v těžké době

By 0 Comment 11. 2. 2022

Možná jste doteď o mobilním domě ani neuvažovali, pod tímto pojmem si i v dnešní době mnoho lidí představí pouze karavan nebo nějakou maringotku. Podívejte se ale na celoroční mobilní domy https://www.lavarohouse.cz/, kde na přehledných stránkách obejvíte velké množství různých krásných domů. Můžete vybírat z domů nových i použitých, sezónních i celoročních – ano v mobilním domě se dá pohodlně bydlet celý rok.

japonský dům

Domy jsou dostatečně izolované a mají topení, které zvládne vyhřát celý jejich obytný prostor. Domy si můžete seřadit podle ceny, která mnohdy odráží i velikost domu. Domy mohou být opravdu malé, jen okolo deseti metrů čtverečních, ale také velikosti tří – či čtyřpokojového bytu, tedy do šedesáti metrů. Se stejným počtem místností, tedy až čtyřpokojové, všechny s chytrým řešením prostoru a buď vybavené či nevybavené – podle požadavků. Vybírat můžete i rovnou ze stovek domů skladem. Firma poskytuje i poradenství jak s výběrem domu, tak s jeho financováním, samozřejmostí je také to, že vám dům na váš pozemek dovezou jako nadrozměrný náklad a umístí. Ve třech prodejnách si můžete domy přijet osobně prohlédnout. Mobilní domy Lavaro jsou moderní, krásné, díky dřevu se v nich obyvatelé cítí dobře, a i zvenčí vypadají jako moderní luxusní dřevostavby. Ovšem za cenu mnohonásobně nižší, než by vás stálo postavení takového domu od základů.

pán u jezera

Na výběr máte z opravdu neskutečného množství typů a vzhledů domů podle dispozic, materiálu, barvy či vzhledu oken v různých cenových kategoriích. Splňte si svůj sen o domku na venkově nebo třeba na menším pozemku ve městě rychle, snadno a levně ještě tento týden. Navštivte stránky, či pobočky u Prahy (Vestec), Brna (Křižanovice) nebo u Hradce Králové (Sadová) a vyberte si nebo si nechte s výběrem poradit u odborníků. Vlastní dům je hned lehce dostupným snem!